Afdrukken
Hits: 258

Op zondag 23 mei 2021 verwachten we uw aanmelding in de inschrijvingszone, vooraan op de evenementenzone van de Boerekreek. U dient in het bezit te zijn van uw identiteitskaart. Bij een minderjarige deelnemer dient een verantwoordelijke eveneens aanwezig zijn bij de inschrijving. Deelname aan het Belgische Kampioenschap voor Politiedienst vereist het voorleggen van de dienstidentiteitskaart bij de aanmelding bij de inschrijvingen.

Bij uw inschrijving zal u een deelnemerspakket ontvangen waarin minstens het volgende zal steken;

  • 1 badmuts (per startreeks is één kleur voorzien, muv T3-reeksen die hun ploegbadmuts dienen te dragen).
  • 1 borstnummer die u tijdens het fietsen achteraan draagt, tijdens het lopen vooraan
  • 1 chip in functie van uw tijdsregistratie
  • 1 sticker met uw nummer die u op de linkerzijde van uw helm kleeft
  • 2 tyvek-bandjes: één voor de pols, één voor de zadelpen van uw fiets
  • één envelop waarin een tegoedbon steekt voor een lokale lekkernij
  • allerhande gadgets ter verdienste van uw deelname

Het plaatsen van uw materiaal in de wisselzone kan zoals aangegeven in de tabel onder ‘programmatie’, conform uw startreeks. Per deelnemende atleet wordt één curverbox toegestaan in de wisselzone ter hoogte van uw startnummer.

Er zijn toiletten aan de inkom van het gebouw Boerekreek, vlak voor de inschrijvingszone, evenals mobiele toiletten verspreid over de gehele evenementenzone.

Douches en kleedkamers zijn ter beschikking op de evenementenzone, en zullen aangeduid zijn met pijlen die u kan volgen.

Kwalitatieve bevoorradingspost langsheen het loopparcours, alsook aan de finish is een uitgebreide eindbevoorrading voorzien met onder andere Squeezy sportdrank. Zodra u de eindbevoorrading verlaat, dient u uw chip af te geven aan een medewerker.

De resultaten zijn live te volgen results.myvtdl.be en op de ‘MyVTDL’-app via Apple, of zullen vrijwel onmiddellijk beschikbaar zijn via 3VL, alsook via onze facebookpagina SMO-SCOTT Triatlon Team.

Het ophalen van uw persoonlijk materiaal uit de wisselzone, kan en mag uitsluitend op aangeven van de aanwezige bewakers van de wisselzone. Gelieve het nodige respect aan de dag te leggen voor uw collegae-triatleten in en rond de wisselzone. Uw borstnummer is noodzakelijk voor het afhalen van uw materiaal in de wisselzone.

Een EHBO-ploeg is ter plaatse aanwezig. We kunnen als organisatie echter niet verantwoordelijk gesteld worden bij medische problemen van de deelnemende atleet.

De wisselzone wordt steeds bemand door onze medewerkers.

We zijn als organisatie niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van uw persoonlijke voorwerpen voor, tijdens of na de wedstrijden. U dient hiermee zelf verantwoordelijk om te gaan. Niettegenstaande wij in de wisselzone continu bewaking voorzien, kunnen wij echter voornoemde mogelijkheden zoals beschadiging of diefstal niet uitsluiten.

Wij behouden als organisatie het recht om het parcours te wijzigen om redenen van veiligheid en/of toegankelijkheid.

Wij vragen nadrukkelijk aan alle deelnemende atleten het nodige respect aan de dag te leggen voor onze medewerkers op de gehele evenementenzone alsook politie en seingevers langsheen de openbare weg: de atleten aanvaarden de eigenheid van de Boerekreektriatlon en schikken zich naar de verstrekte aanbevelingen van de bevoegde personen, onderschikt naar de Wegcode (KB. 01/12/1975).

bkt20 deelnemersinformatie1