Algemene voorwaarden:

- De deelname is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.

- Alle annulaties voor 5 mei dienen met een geldig doktersattest en rekeningnummer te verwittigen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijvingsbedrag waar u recht op hebt wordt terugbetaald mits afhouding van 5 euro administratiekosten. Indien U na 5 mei annuleert, kan U geen enkele aanspraak meer maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Uw inschrijving kan eventueel wel worden overgedragen aan een andere atleet. 

 

- Daglicentie van de VTDL worden bij anulaties niet terug betaald! 


- Inschrijven kan tem.  11 mei. Na deze datum worden geen nieuwe registraties meer aanvaard.


inschrijven

- Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan kan de deelnemer geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld. We denken hierbij aan extreme weersomstandigheden, problemen op het fietsparcours, andere veiligheidsproblemen.


- De organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden bij medische problemen van de deelnemer.


- Verzekering lichamelijke ongevallen is verzekerd via de licentie of dagvergunning van de VTDL. Als organisatie zijn wij verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid.


- De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer voor, tijdens en na de wedstrijden.


- Wij voorzien mensen die de wisselzone bewaken maar bovenstaande zaken zijn nooit uit te sluiten.


- De organisatie behoudt zich het recht voor om het parcours te wijzigen of in te korten om redenen van veiligheid en of toegankelijkheid.


- De prijzenpot en verdeling die op de website staat is niet definitief en kan eenzijdig door de organisator worden aangepast.


- Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde door inschrijving.


- De deelnemers aanvaarden de eigenheid van dit soort wedstrijd en zullen ondanks de aanwezigheid van politie en seingevers toch steeds rekening houden met mogelijk wandel – of autoverkeer. Zij houden zich aan de door de organisatie verstrekte aanbevelingen en de algemene wegcode geldt ten allen tijde


- Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor de organisator. Door uw deelname aan het event verklaart u zich akkoord met eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a; voor promotionele doeleinden van de organisator, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Overzicht van de site 

 

Sportreglementen / Règlement Sportif

Source: VTDL scheidsHiervoor verwijzen we u graag door naar de website van de VTDL en LBFTD. De regelementen van de BTDF zijn van toepassing. 

NL: Sportreglementen
FR: Règlement Sportif

  

vtdl