Inschrijven voor jouw deelname aan de Boerekreektriatlon 2019 kan enkel via volgende officiële link: http://vtdl.triathlon.be/

Prijzen variëren al naargelang het moment van inschrijving, en full is full, dus snel is beslissen is de boodschap.

Uw deelname is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.

Een eventuele annulering, voor 10 mei 2019 dient per geldig doktersattest en persoonlijk rekeningnummer gecommuniceerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het reeds betaalde inschrijvingsbedrag, mits afhouding van een administratieve kost ten bedrage van vijf euro en mits afhouding van de daglicentie, worden u desgevallend terugbetaald.

Annuleringen na 10 mei 2019 maken geen aanspraak op enige terugbetaling.

De inschrijvingsmodule wordt afgesloten op donderdag 16 mei 2019, doch bepaalde reeksen kunnen eerder reeds volzet zijn.

Uw deelname aan de Boerekreektriatlon vereist een goede gezondheid en voldoende fitheid. We rekenen dan ook op uw verantwoordelijkheid slechts deel te nemen mits hieraan te voldoen.

Via uw persoonlijke licentie of uw dagvergunning bij Triatlon Vlaanderen, bent u verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Wij, SMO-Specialized Triatlonteam, zijn als organisator van de Boerekreektriatlon, verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid.

Uw ingevoerde inschrijvingsinformatie is bestemd voor de organiserende triatlonclub, SMO-Specialized Triatlonteam. Ten gevolge van uw inschrijving verklaart u zich akkoord voor het eventueel gebruik van uw foto/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden.

Sportreglementen / Règlement Sportif

Source: VTDL scheidsHiervoor verwijzen we u graag door naar de website van de VTDL en LBFTD. De regelementen van de BTDF zijn van toepassing. 

NL: Sportreglementen
FR: Règlement Sportif

  

vtdl