Triatlonkamp 2014 1

Het Triatlon en omnisportkamp gaat door van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus 2020 in Eeklo, georganiseerd door het SMO-SCOTT Triatlon Team ism. de Eeklose sportdienst. Het sportkamp loopt van 9u30 tot 12u en van 13u tot 16u. We verzamelen dagelijks aan het zwembad.

Hou je van zwemmen, ravotten of fietsen? Dit alles in combinatie met allerlei (water)spelletjes en leuke opdrachten, kom dan zeker naar deze actie 5-daagse in Eeklo. Het kamp start dagelijks om 9u30 en eindigt om 16u.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen deelnemen, geen ervaring vereist (min. 50m kunnen zwemmen).

Er staan 3 begeleide zwemmomenten voorzien, zwemvervolmaking, fietsvaardigheden, fietshindernissen, laser karabijnschieten, reuze hindernissenbaan, een groot Waikikispel en we sluiten af met een echte triatlon.

Inschrijven kan vanaf 20 april 2020. Maximum aantal is 40 kinderen tussen 6 en 12 jaar (min. 50m kunnen zwemmen)!

KAMP VOLZET ! INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK !!!

inschrijven
 
Er is geen voor- en naopvang voorzien bij ons kamp. Voor het coronavirus was dit wel mogelijk om naar de gezamenlijke opvang in Eeklo te gaan. Nu zit het even anders en moet elk kamp afzonderlijk opvang voorzien. Wij hebben beslist om geen opvang te voorzien en enkel de gewone uurregeling van het kamp zijn geldig.
 
In de voormiddag en namiddag is een korte pauze, waar de kinderen hun drankje of versnapering kunnen nuttigen. Over de middag is er toezicht voorzien tussen 12u en 13u waar de kinderen hun lunchpakket (brood en drankje) kunnen opeten in de refter.

Wat meebrengen? Sportkledij en sportschoenen (geen zwarte zolen aub!), drankje en eventueel lunchpakket. Er is een drankje per dag voorzien per deelnemer. Voorzie een dagrugzakje met voldoende aangepaste kledij en extra paar schoenen voor binnen (evt. ook regenkledij).

Triatlonkamp 2014 2We vragen ook dat alle deelnemers dagelijks hun eigen fiets mee te brengen (ongeacht het type mountainbike, citybike, stadsfiets, koersfiets), die perfect in orde staat. De fietsen kunnen op het einde van de dag indien noodzakelijk, veilig worden opgeborgen in de berging van de sporthal.

Kostprijs ? € 100,00 voor de 5 volle dagen sportplezier onder leiding van gediplomeerde trainers

Gelieve het verschuldigd bedrag te storten voor 12 augustus 2020 op het rek. nr. van de jeugdwerking van SMO-Specialized BE39 8911 9403 9719 met vermelding van “triatlonkamp + “naam”.

We kijken alvast uit naar een actieve week vol sport en actie!

Alle deelnemers kunnen gratis deelnemen aan de zwemloop in Eeklo op vrijdag 21 augustus 2020!

 

De jeugdtrainers
SMO-SCOTT Triatlon Team vzw