Triatlonkamp 2014 1

Triatlon en multisportkamp Eeklo

Het Triatlon en omnisportkamp gaat door van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 april 2018 in de sporthal van Eeklo, georganiseerd door het SMO-Specialized Triatlon Team ism. de Eeklose sportdienst. Het sportkamp loopt van 9u30 tot 12u en van 13u tot 16u. We verzamelen dagelijks aan het zwembad.

Kick je op zwemmen, fietsen of lopen? En vooral: loop je warm voor de combinatie en veel afwisseling? Een afwisselende combinatie met de 3 basissporten, afgewisseld met allerlei vaardigheden en spelvormen. We verkennen de omgeving met onze fiets, maken het verkeerspark onveilig en stunten op het BMX-parcours. Dit triatlonkampen heeft alles waar een echte sportliefhebber naar op zoek is! Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde lesgevers. Maximum aantal is 40 kinderen tussen 6 en 12 jaar (min. 50m kunnen zwemmen)!
 
!!!! INSCHRIJVINGEN GESLOTEN !!!! 
 
In de voormiddag en namiddag is een korte pauze, waar de kinderen hun drankje of versnapering kunnen nuttigen. Over de middag is er toezicht voorzien tussen 12u en 13u waar de kinderen hun lunchpakket (brood en drankje) kunnen opeten in de refter van het zwembad of sporthal.

Wat meebrengen? Sportkledij en sportschoenen (geen zwarte zolen aub!), drankje en eventueel lunchpakket. Er is een drankje per dag voorzien per deelnemer. Voorzie een dagrugzakje met voldoende aangepaste kledij en extra paar schoenen voor binnen (evt. ook regenkledij).

Triatlonkamp 2014 2We vragen ook dat alle deelnemers dagelijks hun eigen fiets mee te brengen (ongeacht het type mountainbike, citybike, stadsfiets, koersfiets), die perfect in orde staat. De fietsen kunnen op het einde van de dag indien noodzakelijk, veilig worden opgeborgen in de berging van de sporthal.

Gelieve op dinsdag, woensdag en vrijdag eveneens uw zwemgerief mee te brengen.

Kostprijs ? € 80,00 voor de 4 dagen (incl. 3 zwemmomenten - 2u zwemvervolmaking)

Gelieve het verschuldigd bedrag te storten voor 28 maart 2018 op het rek. nr. van de jeugdwerking van SMO-Specialized
BE39 8911 9403 9719 met vermelding van “triatlonkamp + “naam”.

Voor vragen en bijkomende info kan je bij jeugdcoördinator Steven Haeck terecht op het nummer 0476/ 90 70 29 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken alvast uit naar een actieve week vol sport en actie!

De jeugdtrainers
SMO-Specialized Triatlon Team vzw