Triatlonkamp 2014 1

Het Triatlon en omnisportkamp gaat door van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus 2021 in Eeklo, georganiseerd door het SMO-SCOTT Triatlon Team ism. de Eeklose sportdienst. Het sportkamp loopt van 9u30 tot 16u.

Kick je op zwemmen, fietsen of lopen? Ben je zo sterk als een iron (wo)man? We testen het deze zomer in het Hawaï van het Meetjesland.
Maak je klaar voor een week fietsen, lopen en zwemmen, afgewisseld met allerlei vaardigheden en spelvormen. We verkennen de omgeving met onze fiets, maken het verkeerspark onveilig en stunten op het BMX-parcours. Verder gaan we laserkarabijnschieten, doen een wisseltraining, crea-opdrachten in thema en crossfit-training en spelen het grote Wai-ikki spel. Er staat eveneens een echte mini triatlon op het programma en als "toetje" kunnen alle deelnemers op vrijdagavond nog gratis deelnemen aan de recreatieve zwemloop op kindermaat in en rond het Eeklose sportpark. Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde lesgevers.
 

Voor Wie: 1ste leerjaar tot 6de leerjaar (geboortejaar 2014 - 2009)
Waar: We verzamelen steeds aan het Stedelijk zwembad Eeklo
Wanneer: Van maandag 16 tem. vrijdag 20 augustus 2021, dagelijks van 9u30 tot 16u.
Kostprijs: € 100
Inschrijvingen worden afgesloten 7 dagen voor de start van het kamp of tenzij het max. van 40 deelnemers bereikt wordt.
Alle deelnemers moeten vlot 50m kunnen zwemmen zonder hulpmiddelen.

inschrijven
 
Er is geen voor- en naopvang voorzien bij ons kamp. Voor het coronavirus was dit wel mogelijk om naar de gezamenlijke opvang in Eeklo te gaan. Nu zit het even anders en moet elk kamp afzonderlijk opvang voorzien. Wij hebben beslist om geen opvang te voorzien en enkel de gewone uurregeling van het kamp zijn geldig.
 
In de voormiddag en namiddag is een korte pauze, waar de kinderen hun drankje of versnapering kunnen nuttigen. Over de middag is er toezicht voorzien tussen 12u en 13u waar de kinderen hun lunchpakket (brood en drankje) kunnen opeten in de refter.

Triatlonkamp 2014 2

Wat meebrengen? Sportkledij en sportschoenen (geen zwarte zolen aub!), drankje en eventueel lunchpakket. Er is een drankje per dag voorzien per deelnemer. Voorzie een dagrugzakje met voldoende aangepaste kledij en extra paar schoenen voor binnen (evt. ook regenkledij).

We vragen ook dat alle deelnemers dagelijks hun eigen fiets mee te brengen (ongeacht het type mountainbike, citybike, stadsfiets, koersfiets), die perfect in orde staat. De fietsen kunnen op het einde van de dag indien noodzakelijk, veilig worden opgeborgen in de berging van de sporthal.

We kijken alvast uit naar een actieve week vol sport en actie!

De jeugdtrainers
SMO-SCOTT Triatlon Team vzw