Triatlonkamp 2014 1

Hou je van zwemmen, ravotten of fietsen? Dit alles in combinatie met allerlei spelletjes en leuke opdrachten, kom dan zeker naar onze kampen in Eeklo. Het kamp start dagelijks om 9u30 aan het Stedelijk zwembad Eeklo en eindigt om 16u.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar (geboortejaar 2015 - 2010) mogen deelnemen, geen ervaring vereist (min. 50m kunnen zwemmen).

Dit jaar organiseren we twee triatlonkampen. De eerste gaat door in de paasvakantie en de andere in de zomervakantie.


Aqua & Triatlonkamp Eeklo - paasvakantie 2022 - 4 t.e.m. 8 april 2022 (5 dagen)

Er staan 3 begeleide zwemmomenten op het programma, hindernissenparcours, boogschieten, daguitstap, bmx-en, een groot Waikikispel en we sluiten af met een echte triatlon. De kostprijs bedraagt € 100. Inschrijven kan vanaf 24 februari 2022 en worden afgesloten 7 dagen voor de start van het kamp of tenzij het max. van 40 deelnemers bereikt wordt.

Inschrijving gesloten

Een kamp voor die je laat proeven dan "multisporten" en kan je zelfs proeven van een echte triatlon op kindermaat. Alle deelnemers kunnen zich voorbereiden op de "echte" ironkids triatlon aan de Boerekreek op zondag 5 juni 2022.


Triatlon & Multiskills sportkamp Eeklo - zomervakantie 2022 - 16 t.e.m. 19 augustus 2022 (4 dagen)

Er staan 3 begeleide zwemmomenten op het programma, hindernissenparcours, boogschieten, bmx-en, een daguitstap naar de bossen en we sluiten af met een echte Aquatlon. De kostprijs bedraagt € 80. Inschrijven kan vanaf 31 maart 2022 en worden afgesloten 7 dagen voor de start van het kamp of tenzij het max. van 40 deelnemers bereikt wordt.

inschrijven

Een kamp voor die je laat proeven dan "multisporten" en kan je zelfs proeven van een echte zwemloop op kindermaat. Alle deelnemers nemen deel aan de Aquatlon op vrijdag 19 augustus in en rond het Eeklose sportpark.


Er is voorlopig geen voor- en naopvang voorzien bij ons kamp. Voor het coronavirus was dit wel mogelijk om naar de gezamenlijke opvang in Eeklo te gaan. Nu zit het even anders en moet elk kamp afzonderlijk opvang voorzien. Wij hebben beslist om geen opvang te voorzien en enkel de gewone uurregeling van het kamp zijn geldig.
 
In de voormiddag en namiddag is een korte pauze, waar de kinderen hun drankje of versnapering kunnen nuttigen. Over de middag is er toezicht voorzien tussen 12u en 13u waar de kinderen hun lunchpakket (brood en drankje) kunnen opeten in de refter.

Triatlonkamp 2014 2

Wat meebrengen? Sportkledij en sportschoenen (geen zwarte zolen aub!), drankje en eventueel lunchpakket. Er is een drankje per dag voorzien per deelnemer. Voorzie een dagrugzakje met voldoende aangepaste kledij en extra paar schoenen voor binnen (evt. ook regenkledij).

We vragen ook dat alle deelnemers dagelijks hun eigen fiets mee te brengen (ongeacht het type mountainbike, citybike, stadsfiets, koersfiets), die perfect in orde staat. De fietsen kunnen op het einde van de dag indien noodzakelijk, veilig worden opgeborgen in de berging van de sporthal.

We kijken alvast uit naar een actieve week vol sport en actie!

SMO-SCOTT Triatlon Team vzw