De paasvakantie is achter de rug, de eerste zonnestralen komen eindelijk tevoorschijn, de triatlonpakjes worden uit de kast gehaald, de eerste “echte” jeugdwedstrijden komen dichterbij…

De planning voor de komende weken voor de jeugdafdeling Eeklo en Maldegem werd aangevuld op de website met aangepaste lesonderwerpen en bijkomende trainingen (tot eind juni 2018).

We willen graag alle jeugdatleten stimuleren om aan de start te staan van min. 4 multisport jeugdevenementen per jaar. Bij de gekozen wedstrijden is steeds een trainer aanwezig voor een gezamenlijke parcoursverkenning, opwarming,… als aanspreekpunt tijdens de wedstrijddag.

Op zaterdag 26 mei staat de jaarlijkse “vriendjesdag” op het programma. We zetten onze deuren open en iedereen mag gerust iemand meebrengen om eens kennis te maken met onze werking in Eeklo of Maldegem.

De laatste voorbereidingen voor de Boerekreektriatlon op 20 mei te St-Laureins worden getroffen. We hopen er voor jong en oud terug een onvergetelijk evenement van te maken.
Hopelijk zijn jullie allen terug present voor deelname of enkele helpende handen tijdens de voorbereidingen, wedstrijddag en/ of afbraak.