Triatlonschool_Meetjesland_2018_Page_1

Op zaterdag 15 september wordt de startdag georganiseerd van de Meetjeslandse triatlonschool. Wil je eens gratis proeven van een gevarieerd aanbod? Kom dan langs in Eeklo of Maldegem voor onze open clubtraining voor jeugdatleten tussen 6 en 16 jaar. Het aanbod voor de 6 tem. 11 jarigen is volzet. Hier worden de deelnemers op een wachtlijst geplaatst en eventueel later gecontacteerd indien plaatsen beschikbaar zijn.

Door de steeds groeiende vraag van jeugdige atleten om eens te “proeven” van de triatlon sport is het SMO-Specialized triatlon team gestart met een wekelijks aanbod voor de jeugd. De triatlonsport is niet langer toegankelijk voor alleen maar super atleten. Het aanbod werd onder impuls van jeugdcoördinator Steven Haeck aangepast aan de leeftijd en hun ontwikkelingsfasen.

Voor september 2018 is er een wijziging tov. voorgaande jaren voor de locaties. De jeugdatleten van geboortejaar 2012 tem. 2007 (1e tem. 6e leerjaar) zijn allen actief in het sportpark te Eeklo. Vanaf geboortejaar 2006 zijn de atleten actief in de afdeling Maldegem op zaterdagvoormiddag.

De ironkids tussen 6 en 12 jaar kunnen in Eeklo terecht van 10u tot 12u00 aan de Eeklose sporthal. De kinderen ontplooien zich op een speelse manier binnen de verschillende disciplines van de triatlonsport. Allerhande bewegingsactiviteiten zullen de basis vormen voor een verdere gezonde en fitte levensstijl. 

We werken in de afdeling Eeklo dus momenteel met 3 doelgroepen en specifieke thema's: 
geboortejaar 2011-2012 
geboortejaar 2009-2010 
geboortejaar 2007-2008
 
Enkel de oudste groep (10-11 jarigen) zal wekelijks in het zwembad terug te vinden zijn van 10u tot 11u voor hun zwemvervolmaking. De andere groepen zullen volgens de jaarplanning op regelmatige tijdstippen ook een extra zwemsessie van 45' krijgen, maar dit zal eerder beperkt zijn.
 

De jeugd van 12 (geboortejaar 2006) tot 16 jaar kan in Maldegem terecht van 9u tot 11u30 voor hun proefles. Een ervaren team van gediplomeerde jeugdtrainers staan klaar om de ironkids met raad en daad bij te staan.

Voor meer info over de club kan men terecht via www.smo-specialized.be of contacteer jeugdcoördinator Steven Haeck 0476 90 70 29.

Vergeet je fietshelm, fiets en zwemgerief zeker niet (enkel vanaf geboortejaar 2007 tem. 2000)!
Alle ingeschreven personen ontvingen reeds een bevestigingsmail met de laatste info. Bijkomende trainingen zijn mogelijk ism. Mega Zwemteam Eeklo of Atletiekclub Meetjesland. Vraag er naar bij onze trainers voor de specifieke mogelijkheden.

Registreren kan alvast via ons online formulier. Dit is belangrijke info die we gebruiken voor een correct ledenbeheer.

inschrijven

Kom zeker eens proeven van het multisporten!

Triatlonschool_Meetjesland_2018_Page_2