temse2011
Kwart voor 12, we vertrekken op een zonnige zaterdag naar Temse. Eenmaal aangekomen ontmoetten we Eskil en familie en Patrick. Die ook een verrassing meehad. Steven had  ’s morgens onze nieuwe smo-kledij  gehaald van bij Annick en had ze vervolgens aan Patrick gegeven.  Zo hadden we alsnog onze pakjes.
Zo rond kwart voor 1 begaven we ons naar het zonnige terras waar we ons konden inschrijven. Daar liepen we ook Jano en zijn mama tegen het lijf. Het begon tijd te worden om ons naar de wisselzone te begeven. Daarna  opwarmen door het verkennen van het loopparcours.  Tijdens de opwarmingsronde bleek dat een aantal atleten al een beetje begonnen te veranderen in een stresskip.

In de wisselzone werden de bakken klaargezet. We wensten elkaar succes en dan begaven we ons richting zwembad. Eerst was het aan Robbe, Eskil en Emiel. Eskil kwam als eerste van smo  uit het water en liep tijdens het lopen naar de overwinning. Robbe kwam als tweede van onze club uit het water gevolgd door Emiel. Ondanks het zware parcours leverden Robbe en Emiel  een knappe prestatie. Intussen maakte Josse zich klaar om zijn wedstrijd te beginnen. Ook hij zette zich volledig in en behaalde een mooie plaats.
Na deze 2 reeksen was het aan Jano en Arno. Jano nam een sterke start en kwam een paar seconden na Arno uit het water. Arno begon als eerste van smo aan de loopproef maar na enkele meters kwam Jano voorbij.  Jano wou bijna een ronde teveel ging lopen maar zag net op tijd de finishlijn en werd zo zesde.  Ook Arno behaalde een mooie prestatie
Bedankt voor Steven om onze pakjes te halen en een dikke merci voor Patrick om ons bij te sturen waar nodig.
Deden mee voor smo-jeugd : Josse, Robbe, Emiel, Eskil, Jano, Arno.

Arno