Afdrukken
Hits: 568
Vanaf woensdag 14 oktober 2020 gaan we over naar code oranje voor de sportsector. Door onze strikte aanpak hopen we dat ze een hulp kunnen zijn bij het indammen van de verspreiding van het virus.

 

Code oranje

Met de nieuwe code oranje, zijn er opnieuw enkele aanpassingen nodig om onze verenging weerbaar te maken tegen het virus. Een extra strenge beperking van het aantal aanwezigheden, een continue controle op de densiteit en gezonde portie verstand. Als vereniging vinden we het immers belangrijk om iedereen aan de slag te houden. Door te sporten ben je weerbaar.

Op die manier blijven de sportieve ambities gevrijwaard van schade, maar creëren we tegelijk een veilig sportkader.

Voorwaarden opgenomen in de leidraad voor code oranje van de sportsector:

Hieronder nog kort even de richtlijnen per groep:

Onze vereniging doet er alles aan om alle leden zoveel mogelijk in beweging te krijgen en te houden, ook als het iets moeilijker gaat.

Tot slot willen we vragen aan alle leden om aandachtig te blijven voor alle regels die onze omgeving veilig maken. Denk niet alleen aan jezelf, maar ook aan je clubgenoten en naasten. Hou afstand, ontsmet je handen, draag je mondmasker en volg de instructies van onze medewerkers en trainers. Het klinkt zo eenvoudig, maar is toch soms zo moeilijk. Blijf aandacht houden voor elke valkuil zodat we op korte termijn aan de slag kunnen blijven in het water, maar ook om op lange termijn samen dat vervelende virus te overwinnen.