De Boerekreektriatlon 2022 komt dichterbij. De inschrijvingen zijn afgesloten en we mogen ruim 500 deelnemers verwelkomen van ironkids tot Belgische toppers in de Triatlon Team Series. Het wordt terug een sportieve hoogdag in het Meetjesland.


Hieronder nog enkele afspraken voor een vlot verloop:

* De waterkwaliteit van de Boerekreek was van zeer goede kwaliteit. De huidige watertemperatuur bedraagt ongeveer 19°C.
* De atletenbriefings staan online en werden per mail bezorgd aan alle deelnemers. Neem alles zeker goed door, voor een vlot verloop. Het wordt een goed gevulde dag met een strikte timing voor alle reeksen.
* Parking 1 en 2 kan tijdens de wedstrijden niet worden verlaten. Op parking 4 is voldoende plaats beschikbaar. Er wordt geadviseerd om steeds aan te rijden via de deelgemeente Bentille (vanuit Kaprijke). De seingevers zullen jullie een parkeerplaats toewijzen.
* Teamplaza is voorzien voor alle clubs en teams. Deze dient opgesteld te worden voor 10u. Nadien is de site niet meer bereikbaar met de wagen (parking ong. 400m van eventsite). Er kunnen echter geen mobilhomes of auto's op de teamplaza worden geplaatst.
* Parcoursverkennings is tijdens de wedstrijden niet mogelijk. Dit dient te gebeuren voor 10u30 of tussen 13u30 en 14u30 voor de Triatlon Team Series (na goedkeuring van CRO).
* Op het middenterrein valt heel wat te beleven met oa. kindergrime, avontuurlijke speeltuin, springkastelen, Augustijn bierkar en catering van Madam Kwizien.

We wensen jullie allen een fijne en sportieve wedstrijd!

Het organisatieteam SMO-SCOTT