Hits: 1168

VerbauwenbadBEGIN UPDATE

Aangezien alle verenigingen zoveel mogelijk tijd en ruimte willen om te zwemmen, én rekening houdende met de huidige coronamaatregels, hebben we van de sportdienst van Eeklo extra info gekregen ivm het gebruik van kleedkamers en zwembad. Juiste planning zie link onderaan dit bericht.

Extra aandachtspunten:

EINDE UPDATE

Sinds 1 september 2020 is het zwembad van Eeklo terug open. Er zijn enkele belangrijke maatregelen die er gelden en deze zijn dan ook opgenomen in een draaiboek dat werd verspreid door de Eeklose sportdienst. We vragen aan onze leden om deze dan ook te volgen zodat we veilig en kunnen blijven sporten.

Algemeen:
- Bij het betreden van het Sportpark dienen alle bezoekers zich te registreren via de QR code (die ophangt in de inkomhal) of schriftelijk aan de balie.
- Alle bezoekers en sporters (+12 jaar) zijn verplicht om een mondmasker te dragen bij het betreden van het Sportpark. Tijdens het sporten en zittend aan een tafel in de cafetaria moet men het mondmasker niet dragen.
- Alle bezoekers en sporters dienen het circulatieplan (zie bijlage) te volgen en de afstandsregels te respecteren.
- Sporten in georganiseerd verband is toegelaten met contact en in een groep van max 50 personen (incl. een verplichte meerderjarige sportbegeleider)

Gebruik Verbauwenbad voor sportclubs:
- De leden van de sportclub betreden het zwembad via de nooddeur in de foyer.
- Er wordt gevraagd om zwemkledij thuis al aan te trekken.
- Omkleden voor het zwemmen gebeurt in het zwembad en de kledij wordt op een afgesproken plaats verzameld (tribune, stoelen, ..), zodat de sportbubbels niet met elkaar in contact komen.
- Omkleden na het zwemmen gebeurt in de individuele kleedcabines. Uitgang via de poortjes is mogelijk met je badge.

Hier kan je het volledige draaiboek 2020-2021 Sportpark Eeklo terugvinden: https://bit.ly/32RXsdU