Nu onze jeugdwerking Maldegem succesvol van start gegaan is organiseert het SMO-Triatlon Team in samenwerking met de Belgische Triatlon federatie de eerste talentdetectiedag in het Meetjesland. Zowel onze eigen jeugdleden als andere geïnteresseerden tussen 6 en 18 jaar kunnen op zaterdag 12 juni as. te Maldegem hun triatlontest afleggen.

Zin in een leuke uitdaging? Hou je van sporten? Zou je graag eens willen zien hoe straf jij wel bent in zwemmen én lopen? Doe dan mee aan onze "ik doe aan triatlon" - test in het Meetjesland!

Iedereen, tussen de 6 en 18 jaar kan deelnemen. Ben je een getrainde triatleet of zou je gewoon jezelf eens willen testen? Iedereen is welkom én iedereen krijgt een super coole triatlon t-shirt!

Deze testen worden georganiseerd in heel Vlaanderen op verschillende tijdstippen! Zoek dus een plaats en datum die jou het beste passen en schrijf je snel in bij de talentcoaches!

Heb je al triatlonervaring? Vorig jaar ook reeds meegedaan aan een talentdetectie? Dan kan ook jij nog steeds meedoen! Check of je vooruitgang geboekt hebt of probeer al je deelnamebewijs voor de Vlaamse talentdag op het einde van het seizoen te bemachtigen op een van onze talentdetectiemomenten.

Natuurlijk zijn er verschillende afstanden per leeftijdscategorie:
6 jaar - 9 jaar 100m  zwemmen en 500m lopen 
10 jaar - 18 jaar 200m zwemmen en 1000m lopen

Verdere info kan je hier terugvinden.

Inschrijven en info bij onderstaande personen:
Talentcoach Oost-Vlaanderen: Mieke Suys - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdverantwoordelijke
SMO-Triatlon Team: Steven Haeck Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.