Afdrukken
Hits: 1779
Zaterdag 25 juni staat de laatste training van de triatlonschool op het programma van het eerste luik binnen de triatlonschool Meetjesland. Het wordt terug een activiteit vol plezier, water en sportbeleving van klein tot groot. Daarna is er tijd voor vakantie, maar natuurlijk ook nog enkele wedstrijdjes staan de komende maanden op het programma waar onze jeugdtrainers aanwezig zullen zijn. Neem een kijkje op de jeugdkalender (onder jeugd) welke maandelijkse trips er nog gepland staan.

De vakantie afsluiten doen we terug met het “Aqua & Triatlonkamp” van maandag 22 tem. vrijdag 26 augustus te St-Laureins. Een 5-daagse sportkamp rond watersport, triatlon en omnisport. We trekken er dagelijks op uit. Er zijn 3 begeleide zwemsessies voorzien van min. 2 uur. De kinderen trekken er op uit met de fiets. Ze gaan ook op daguitstap naar de Boerekreek voor het echte werk! Een goed gevuld programma: wisseltraining, coördinatie en snelheidstraining, Waikikispel, landboard, groot waterspel, run&bike,... Max. 40 kinderen. Wacht niet te lang, want er zijn slechts nog een 10-tal plaatsen beschikbar. Inschrijven en info via http://sint-laureins.ticketgang.eu/

Voor het bestuur wordt het een drukke zoektocht naar nieuwe (jeugd)trainers en beschikbaar zwemwater willen we onze triatlonschool verder uitbouwen en professionaliseren.
Een (ver)nieuw concept met aandacht voor de algemene ontwikkeling van de kinderen onder leiding van gediplomeerde trainers. Mochten jullie kandidaat trainers kennen die een handje willen toesteken, laten jullie iets weten aan de jeugdcoördinator Steven Haeck of bestuur?

Op zaterdag 17 september staat de startdag van de triatlonschool in Eeklo en Maldegem gepland. Maak je vriendjes en vriendinnen warm om ook eens te proeven van deze afwisselende sporttak. Iedereen mag gedurende 3 weken gratis komen proberen. Verdere info vernemen jullie later.

Een fijne vakantie en veel speel & sportplezier!
Namens de jeugdtrainers