Het triatlonseizoen 2016 zit er op voor onze atleten. Verschillende hebben dan ook al een korte rustperiode achter de rug en plannen in het vooruitzicht voor het nieuwe seizoen. Vanaf maandag 17 oktober zijn we opnieuw van start gegaan met de trainingen. We hebben een gevarieerd programma opgesteld met af en toe een verplaatsing met de auto voor een paar mooie VTT’s, heuveltrainingen en looptrainingen. De komende herfst- en winter trainingskalender is via de website te raadplegen of kan je beijken (tot eind februari) via het ledenplatform (onder SMO Only). Ook de wekelijkse zwemschema's zullen daar voortaan te raadplegen zijn.

De laatste correcte info en eventuele last-minute wijzigen door b.v. weersomstandigheden zijn altijd via de kalender te vinden: http://www.smo-triatlonteam.be/smoteam/kalender.html

Voor het lidmaatschap 2017 werd de info via onderstaande link reeds aangepast:
http://www.smo-triatlonteam.be/smoteam/lidmaatschap.html

Opnieuw zal alles verlopen via het digitale platform van de VTDL. Pas na definitieve betaling van het lidgeld en ontvangst van de nodige formaliteiten, zal uw licentie 2017 pas worden aangevraagd. Dit geldt tevens voor de (nieuwe) jeugdleden.

Hieronder enkele belangrijke data voor komende weken en maanden te noteren in jullie agenda’s:

- Zaterdag 19 november 2016 Algemene ledenvergadering van 18u tot 19u in De Roste Muis (Drijdijk, Waterland Oudeman)
Algemene kennismaking met de nieuwkomers met aansluitend de jaarlijkse seizoensafsluiter.
Alle leden kunnen ook hun naturaprijs (loopsinglet of loopjack Wowow) in ontvangst nemen voor hun deelname het voorbije seizoen.

Inschrijven en keuzemenu (vegetarische pasta, tagiatelli scampi, winterse hutsepot, vol-au-vent of stoofvlees op zijn Vlaams met frietjes of brood - incl. aangepaste dranken) doorgeven tav. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1/11 as.

- Maandag 26 december 2016 Interclub zwemwedstrijd Eeklo ism. MTV van 19u tot 21u
(400m en 4x100m - vooraf inschrijven noodzakelijk)

- Zondag 8 januari 2017 Duinenloop en nieuwjaarsduik Cadzand - voor jeugd- en volwassenen - meer info volgt later

- Zondag 22 januari 2017 6e editie van onze Run en Bike Eeklo in het industriepark in Eeklo bij onze hoofdsponsor SMO bvba.
Inschrijving gaan open vanaf 22/10 as.. Max. 100 duo's. hou onze website in het oog !!

Hopelijk mogen we jullie talrijk verwachten op één van onze komende trainingen.

Het bestuur
Triatlon Team Meetjesland vzw
www.smo-specialized.be