Afdrukken
Hits: 3442
Het SMO-Triatlon Team Meetjesland heeft een overeenkomst afgesloten met Biover. De firma is gespecialiseerd in fytotherapie en natuurlijke gezondheidsproducten. "Diepgeworteld geloof in kwaliteit is het motto van de firma" verklaart teammanager Jan Savat. We zijn dan ook vereerd dat Biover met het Meetjeslandse Team in zee wil gaan voor de ondersteuning van natuurlijke gezondheidsproducten. Dit heeft het bestuur en onze atleten een vorm van erkenning en motivatie om door te gaan op dezelfde weg."


De gebruikte ingrediënten zijn 100% puur en natuurlijk, met zorg en met respect voor de natuur geselecteerd en afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De natuurlijke gezondheidsproducten van Biover dragen dan ook het Biogarantie-label.

Biover voedingssupplementen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Ze bieden een natuurlijke oplossing voor talrijke kleine kwaaltjes waarvoor anders al te vlug naar een chemisch middel gegrepen wordt. De producten hebben een milde werking die vaak gebaseerd is op het synergetisch effect van de verschillende ingrediënten.  Het huidige gamma bestrijkt vele domeinen van de gezondheid: van vermoeidheid, verzwakte weerstand, nervositeit, …. tot extra vitaminenbehoefte en winterkwaaltjes. De atleten van het SMO-Triatlon Team kunnen zich via de ondersteuning van natuurlijke producten voorbereiden op het sportseizoen en hopen in 2009 terug een stapje hogerop te geraken richting hun doel.