Het SMO-SCOTT Triatlon Team Meetjesland is een sportclub die de combinatie plezier en competiviteit hoog in het vaandel draagt. Wij staan open voor iedere atleet, ongeacht niveau, ambitie, leeftijd of geslacht.

Algemene info

Het lidmaatschap loopt van 1/1/2024 tem 31/12/2024. Dit wil ook zeggen dat je aansluiting in orde moet zijn voor 31/12/2023 om geen onderbreking in je verzekering te hebben.
Onze club is op korte tijd erg snel gegroeid. We staan nog steeds open voor nieuwe atleten

De nieuwe leden vragen we eerst een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we beloven een snel antwoord. Je lidmaatschap is pas geregistreerd en goedgekeurd wanneer je:

  1. de registratie via het Twizzit formulier (twizzit.com/go/lidmaatschap2024) en de betaling van het lidgeld hebt uitgevoerd (online of via overschrijving). Indien je via Twizzit voor "betaal op een alternatieve manier" hebt gekozen, gelieve het juiste bedrag dan overmaken op rekeningnummer van Triatlon Team Meetjesland BE74 7512 0280 4307 met vermelding "Lidmaatschap 2024 - <naam+voornaam>". Door betaling van het lidgeld erkent het lid het intern reglement en verklaart hij zich hiermee akkoord. 
  2. de registratie via het platform van Triatlon Vlaanderen (https://triatlon.isbapp.be/ords/f?p=114:101:) is uitgevoerd en indien nodig een medische fiche ingevuld/opgeladen is op het digitale platform. Indien gewenst kan je ook de documenten bezorgen aan de trainers/bestuur of opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De medische fiche is geldig voor 4 jaar, vanaf 40 jaar is dit voor 2 jaar.

Belangrijk: Als je je huidige licentie nog niet hebt verlengd (en dus geldig tem 31/12/2023), maar je schrijft je al in voor een wedstrijd in 2024, dien je een daglicentie te betalen!

Nieuwe leden geven we graag de kans enkele proeftrainingen mee te doen (max. 3). Gelieve op voorhand laten weten of je naar een training komt. Nieuwe leden die zich reeds in de laatste maanden (vanaf oktober) van het nog lopende triatlonjaar (eindigt op 31 december) willen lid maken van de club kunnen dit zonder extra bijdrage.

Om je huidige licentie bij de federatie Triatlon Vlaanderen en je huidig lidmaatstchap bij SMO-SCOTT te hernieuwen moet je volgende stappen doorlopen:

  1. Ga naar je persoonlijke 3ntrance account en klik op je naam in het blauwe kader
  2. Controleer en vul indien nodig je gegevens aan
  3. Vraag een nieuw lidmaatschap aan indien nog niet automatisch is gebeurd. Let wel op dat je de juiste selectie (recreatief lidmaatschap of wedstrijdlicentie) maakt alvorens je lidmaatschap bij Triatlon Vlaanderen te hernieuwen.
  4. Een automatische e-mail wordt quasi onmiddellijk verstuurd naar jou adres met de melding dat je licentie voor 2024 is aangevraagd.
  5. Registratie via het Twizzit formulier (twizzit.com/go/lidmaatschap2024)
  6. Van zodra wij als club het correcte bedrag van jullie ontvangen hebben kan de licentie pas goedgekeurd worden.

Indien jullie vragen, twijfelen of problemen hebben voor je licentie in orde te brengen kunnen jullie altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met ons. Via de website van Triatlon Vlaanderen is er ook wat extra info over het verlengen van het lidmaatschap beschikbaar: https://www.triatlon.vlaanderen/lidworden