Afdrukken
Hits: 1601

Het SMO-Triatlon Team Meetjesland is een sportclub die de combinatie plezier en competiviteit hoog in het vaandel draagt. Wij staan open voor iedere atleet, ongeacht niveau, ambitie, leeftijd of geslacht.

Algemene info

Het lidmaatschap loopt van 1/1/2019 tem 31/12/2019. Dit wil ook zeggen dat je aansluiting in orde moet zijn voor 31/12/2018 om geen onderbreking in je verzekering te hebben.
Onze club is op korte tijd erg snel gegroeid. We staan nog steeds open voor nieuwe atleten, maar om praktische redenen zijn we toch verplicht het totale aantal onder controle te houden. Daarom geven we de huidige leden tot 30/11/2018 de kans hun lidmaatschap te vernieuwen. Nadien vervalt de prioriteit die we hen toekennen.

De nieuwe leden vragen we eerst een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we beloven een snel antwoord. Je lidmaatschap is pas geregistreerd wanneer we de betaling op rekening van SMO-Triatlon Team Meetjesland BE74 7512 0280 4307 en je alle aansluitingsdocumenten en medische fiche ingevuld/opgeladen zijn in de digitale module van de Triatlon Vlaanderen (indien gewenst kan je ook de documenten bezorgen aan de trainers of opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)Door betaling van het lidgeld erkent het lid het huishoudelijk regelement en verklaart hij zich hiermee akkoord. De medische fische is geldig voor 4 jaar, vanaf 40 jaar is dit voor 2 jaar.

Belangrijk: Als je je licentie nog niet hebt verlengd (en dus geldig tem 31/12/2018), maar je schrijft je al in voor een wedstrijd in 2019, dien je een daglicentie te betalen!

Nieuwe leden geven we graag de kans enkele proeftrainingen mee te doen (max. 3). Gelieve op voorhand laten weten of je naar een training komt.

Om je huidige licentie bij de club te hernieuwen moet je volgende stappen doorlopen:

  1. Ga naar uw persoonlijk 3ntrance account en klik op je naam in het blauwe kader
  2. Controleer en vul indien nodig je gegevens aan
  3. Vraag een nieuw lidmaatschap aan. Let wel op dat je de juiste selectie (basislidmaatschap of wedstrijdlicentie) maakt alvorens je lidmaatschap bij Triatlon Vlaanderen te hernieuwen.
  4. Een automatische e-mail wordt quasi onmiddellijk verstuurd naar jou adres met de melding dat je licentie voor 2019 is aangevraagd. Van zodra wij als club het correcte bedrag van jullie ontvangen hebben kan de licentie pas goedgekeurd worden.

Sinds 2015 zullen 3VL-leden GEEN licentie- of lidkaart meer ontvangen, wel een digitaal bestand dat kan worden uitgeprint of opgeslagen op de eigen computer/smartphone. Deze digitale pas wordt ingevoerd vanuit het oogpunt van duurzaamheid en kostenbesparing, maar biedt de leden in bepaalde gevallen ook extra gemak.

Indien jullie vragen, twijfelen of problemen hebben voor je licentie in orde te brengen kunnen jullie altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met ons. Via de website van Triatlon Vlaanderen is er ook wat extra info over het verlengen van het lidmaatschap beschikbaar: vtdl.triathlon.be/lidmaatschap

Medische documenten (geldigheid voor 4 jaar, vanaf leeftijd van 40 jaar is dit voor 2 jaar geldig)